Produkcja własna Piekarnia

Piekarnia „Społem” PSS w Pabianicach jest największym producentem tradycyjnego pieczywa w regionie. Receptury według których wypiekamy nasze pieczywo są starannie opracowane, mają długą tradycję i od lat nie są zmieniane. Produkcja opiera się na naturalnych kwasach (bez polepszaczy).

Oferujemy szeroki asortyment tradycyjnego pieczywa mieszanego, pszennego i gatunkowego wzbogaconego naturalnymi nasionami soi, słonecznika, lnu, sezamu, kminku, maku i dyni.

Produkujemy również pieczywo półcukiernicze i wyroby ciastkarskie o niepowtarzalnym smaku na bazie domowych receptur bez dodatku polepszaczy i konserwantów.

Nasze pieczywo i wyroby ciastkarskie wyróżnia wspaniały smak, zapach, wysoka jakość oraz atrakcyjna cena.

                                                          Wysoki standard jakości produkcji oferowanych wyrobów uzyskujemy dzięki wprowadzonemu systemowi bezpieczeństwa żywności HACCP.

                                                                                          Wszystkie wyroby można nabyć w naszych placówkach handlowych. Realizujemy również indywidualne zamówienia.

                                                                                               Zamówienia przyjmujemy pod nr tel. 42 215 37 09

 

PIECZYWO GATUNKOWE PIECZYWO PSZENNE PIECZYWO MIESZANE  PIECZYWO PÓŁCUKIERNICZE    WYROBY CIASTKARSKIE            
Chleb żytni staropolski                Pieczywo tostowe                        Chleb miejski (krojony/okrągły/ z makiem/ z mąką) Chała z kruszonką                       Sernik krakowski                       
Chleb staropolski                        Bułka pabianka                           Chleb kanapkowy z makiem Rogal słodki                               Sernik domowy                         
Chleb graham                              Angielka                                     Chleb popularny z makiem/ z sezamem Łamanka z kruszonką                  Szarlotka                                   
Chleb razowy                              Bułka grahamka                          Bochen chłopski Bułka słodka z serem                  Makowiec                                  
Chleb słonecznikowy                  Bułka poznańska                         Chleb "Pane Luciane" Bułka słodka z budyniem            Extra babka                                
Chleb mieszany Piegus                Bułka z serem żółtym                  Chhleb miejski Sezamek Bułka słodka z makiem               Extra babka z polewą czekoladową 
Chleb razowy wieloziarnisty        Bułka żytnia ze słonecznikiem     Chleb ProBody Bułka słodka z marmoladą          Babka cytrynowa                       
Chleb razowy ze słonecznikiem i sezamem Bułka szefa                                 Chleb Chia Bułka słodka z kremem               Babka Panettone                        
Chleb sojowy ze słonecznikiem   Bułka ciabatta                             Chleb pasterski Bułka słodka z wiśnią                 Ciasto jogurtowe z serem; owocami
Chleb żytni jasny Bułka włoska                              Chleb książęcy Bułka słodka z jagodą                 Keks                                          
POZOSTAŁE                                     Bułka wieloziarnista      Chleb na mleku kozim Bułka słodka z truskawką            Piernik                                       
Bułka z dynią           Bułka słodka z rabarbarem           Ciasto „Makówka”                     
Drożdże paczkowane                    Rogale wyborowe   Bułka słodka ze śliwką                Ciasto drożdżowe                      
Bułka tarta paczkowana i luzem    Paluch z serem żółtym; z sezamem  Grzebień z jabłkiem                    Perły twarogowe                        
Żurek luzem                                  Bagietka  Grzebień  serem Pączki z marmoladą                   
  Półbagietka z oliwą                            Pączki z nadzieniem (toffi, jabłko, adwokat)      
Paluch z serem żółtym; z sezamem  Pączki wiedeńskie
Paluch ze szpinakiem   
Pizzerinka